BLOG

Nieuwe verftesten van “nieuwe’ steenkool = nieuw project. Spannend!

 

Weer heel lang geleden dat ik hier nog eens iets schreef. Reden: ik heb het te druk om achter mijn computer te gaan zitten. En als ik dan eens rust neem, is achter mijn computer gaan zitten niet bepaald mijn idee van ontspanning. Kortom: werkpuntje ;-)

Wat ik zoal gedaan heb, buiten verbouwen in de weekends en verlofdagen, 2x verhuizen, en de onophoudelijke stroom regen opkuisen die blijft binnen lopen zolang de dakwerker niet hier geraakt om ons dak af te werken…
schilderen in mijn geweldig nieuw atelier. En telkens zodra de zon heel eventjes wil schijnen, naar buiten spurten om steenkool te wassen, malen en zeven.

“Nieuwe” steenkool testen: steenkool uit Eisden, de meest oostelijk gelegen steenkoolmijn van Beringen. Als voorbereiding op een, voor mij heel spannend, nieuw project. Waarover ik hopelijk binnenkort heel veel meer vertel.

Update 17/11: o ooooh. Op de sociale media heb ik het verhaal ondertussen stap voor stap gedaan, het hier toevoegen staat nog op mijn todolijst. Het komt nog!

An Vanderlinden background image