BLOG

Huisdier, expo en zwarte verf: Artist Residency week 9

Ma 28 mei

Kijk, hier is één van mijn huisdieren :-)


Laatste inspectie van de dag, voor ik naar huis ga. Ik denk dat mijn deuropening nu in orde is.

Di 29 mei

Vandaag ben ik mijn keramisch werk gaan installeren in De Kantfabriek in Ninove voor een groepstentoonstelling. Dus geen oude steenkool-, maar een oude kantfabriek vandaag. Mijn keramisch werk gaat over Sint Barbara, de patroonheilige van de mijnwerkers. Dus ik had wél steenkool bij mij 😊. Maar geen tijd over om te schilderen…

Do 31 mei

Onlangs kwam ik online een acrylic binder tegen die ik nog niet getest had… en daar kan ik niet tegen. Vanmorgen vroeg werd hij geleverd, dus heb ik mij vandaag geamuseerd met hem te testen. De resultaten zijn geweldig! Even zwart als mijn zwartste zwarte verf maar met veel minder inspanning. Ben ik heel erg blij mee!

Vr 1 juni

De sporen die ik hier overal zie, hebben vandaag hun weg naar mijn schilderij gevonden.

Zo 3 juni

Ik zat te fel met de trap in mijn hoofd. Hij moest en zou er komen, maar ik kreeg vorm en plaats niet bepaald. Dus ben ik maar weer komen werken op zondag. Ik ben blijven tekenen en weer uitvegen tot hij op zijn plaats stond, die trap van mij. Ik heb hem heel lichtjes ingeschilderd nu. Morgen steenkool op plakken.

 

An Vanderlinden background image