BLOG

Elk einde is een nieuw begin: Artist Residency week 8

Zo 20 mei

Na veel “laatste” afwerkingen, is mijn eerste groot schilderij klaar. Er staat al een nieuw wit doek te wachten …

Canvasses AnV

Ma 21 mei

Dit klein perfectionisteke was niet helemaal tevreden vanmorgen, dus heb ik nog wat “finale” wijzigingen aangebracht. MAAR ik ben ook aan de onderlaag van mijn volgend schilderij begonnen. Ik ben nog aan het twijfelen over de plaats waar ik het ga maken.

AnV working on the last details of her painting CDB3 in be-MINE
termporary workspace visual artist An Vanderlinden

Di 22 mei

Vandaag heb ik veel rondgewandeld in het gebouw met een schetsboek in mijn hand. Proberen te beslissen wat het onderwerp gaat zijn van mijn volgend schilderij, en, ook heel belangrijk, waar ik dat ga maken. Op deze plaats blijven staan is het gemakkelijkste en meest comfortabele. Maar ik ben niet hier om de gemakkelijkste weg te nemen…. Dus ga ik vanaf morgen aan de andere kant van de schachtbok staan. De onderlaag van mijn schilderij is klaar, en ik ben klaar om te verhuizen. Voorwaarts mars!

woe 23 mei

Tadaaa, hier ben ik dan, op mijn nieuwe locatie. De andere kant van de lift.

An Vanderlinden painting at location in be-MINE Beringen

Do 24 mei

Kijk hoe fantastisch deze plaats is! Ik hou zo ontzettend van dit gebouw. Het is zo’n groot voorrecht om hier te mogen zijn. Dankbaar.

Soms moet je gewoon achterover leunen…. en nadenken over de volgende te nemen stappen.

Vr 25 mei

Een gewone dag op kantoor ;-) #het leven van een kunstenaar.

Vrij 25 mei

Wat doe je als je 3 handen nodig hebt, maar er maar 2 hebt? Dit is mijn oplossing.
Als mijn kapper vraagt hoeveel er van mijn haar af mag geknipt worden, antwoord ik altijd dat ik nog een paardenstaart moet kunnen maken. Hierom dus :-)

Za 26 mei

Dit schilderij, Charbon de Beringen 4, gaat goed. Maar ik heb het tweede schilderij dat ik hier begon nog altijd niet afgewerkt. Vandaag nog eens een poging gedaan, maar ik ben nog altijd niet tevreden.

cdb4 2018-05-25 Anv

An Vanderlinden background image