BLOG

“I am King” : groepsexpo KunztHuiz, 19-21 mei 2023

KunztHuiz organiseert jaarlijks een knappe groepstentoonstelling in het Poortgebouw en de kapel op de Abdijsite van Herkenrode, Hasselt.
Dit jaar kreeg ook ik de curatoren op bezoek om werk uit te kiezen.
Je krijgt maar een paar dagen de tijd om het resultaat te komen bewonderen, dus stip het weekend van 19-20-21 mei aan in je agenda!

Deelnemende kunstenaars:
An Vanderlinden, Barbara Vandendriessche, Ben Nys, Bisser, Christine Morren, Christine Vanhove, Daniël Op de Beeck, Dany Tulkens, Eddie Symkens, Gea van Eck, Hazel Vrielinck, Hilde Van de Walle, Irene Goethuys, Jef Bertels, Koenraad Tinel, Linda Blokken, Lut Moens, Maarten Ceulemans, Marie Louise Elshout, Marleen Verheyen, Melissa Muys, Mieke Vanden Eynde, Mireille Robbe, Monique De Ceulaer, Mothmeister, Piet Peere, Skawager, Souldigger, Stoffel Beyens, Tamara De Prest, vandeCamp&Heesterbeek, Walter Dermul, Zjeeke Polleunis.

An Vanderlinden background image