BLOG

WARP-portfoliodag 2022 : geselecteerd!

Zondag 22 mei vindt in Sint-Niklaas de WARP-portfoliodag plaats, waar ik tot mijn vreugde voor geselecteerd ben.

WARP is een platform voor hedendaagse beeldende kunst, met de focus op talentontwikkeling.
Tijdens de WARP-Portfoliodag voeren de geselecteerde kunstenaars vijf intense één-op-één gesprekken met verschillende professionelen uit de culturele sector. Dit om de kunstenaars te helpen bij de uitbouw van hun professionele loopbaan. Hoe langer hoe meer vormt deze dag de start van een langdurige samenwerking met deze kunstenaars, tussen de commentatoren en de kunstenaars onderling.

Uit de tientallen inzendingen uit binnen- en buitenland zijn dit

de geselecteerde kunstenaars:

Gabriela Acha – Sigurros Gudbjorn Bjornsdottir – Thomas Decuypere – Lieze De Middeleir – Marie Farrington – Maaike Huys – Lucian Moriyama – Tania Simonca – Merel Van de Casteele – An Vanderlinden – Julie Van der Vaart – Arthur Van de Velde – Gieles Van Duyse – Mathieu Verhaeghe – Bram Verstraeten – Aäron Willem

De commentatoren voor deze portfoliodag zijn:

Sofie Dederen (Ottypark Gallery Antwerpen), Ilka De Wilde (Opera Ballet Vlaanderen), Michel Dewilde (Musea Brugge), Ermias Kifleyesus (Kunstenaar Brussel), Joachim Naudts (Extra City Antwerpen), Jessy Rahman (Quartair Den Haag), Daan Rau (free lance curator en essayist), Meggy Rustamova (kunstenaar), Lies Serdons (Vonk Ateliers Hasselt), Stef Van Bellingen (Kunstenplatform WARP), Hilde Van Canneyt (Kunstcriticus), Mieke van der Heijden(Curator CC Zwanenberg), Lex Van Lith (Make Eindhoven), Els Vermeersch (Wit.h Kortrijk), Gwen Willems (The Art Explorer), Eva Wittocx (Museum M Leuven)

Meer info over WARP vind je op hun website

An Vanderlinden background image