12 jan 2017

Nieuwsbrief ontvangen?

nieuwsbrief tentoonstelling An Vanderlinden

Af en toe verstuur ik een nieuwsbrief, zoals gisteren. Om eraan te herinneren dat je je bezoek aan mijn tentoonstelling niet meer kan uitstellen want hij is bijna gedaan.
De vorige nieuwsbrief verstuurde ik op 23 november ’16, om uit te nodigen op de openingsreceptie van die tentoonstelling.
De nieuwsbrief dààrvoor, dateert van 12 dec. 2014, toen was mijn solo tentoonstelling in Houthalen bijna gedaan.
Oftewel: ik stuur geen nieuwsbrieven uit telkens ik een nieuwe tube verf gekocht heb, steenkool ben gaan rapen of slecht geslapen heb, voor dat soort annozeliteiten volg je mijn blog maar ;-).

Maar als je graag op de hoogte gehouden wordt van mijn belangrijkste tentoonstellingsnieuws, dan kan je hier inschrijven op mijn nieuwsbrief: http://news.anv.be/h/r/197A6FE336E3F322

Ontvang je graag de échte, gedrukte uitnodigingen, zodat je een kaartje hebt om op de kast te zetten, op je prikbord te hangen of te gebruiken als bladwijzer in je boek? Mail mij dan jouw naam en adres, of plaats het als reactie onder dit bericht (komt NIET online te staan). Dat mag je uiteraard ook doen mocht het inschrijven via bovenstaande link niet lukken.

Voilà, at your service ;-).