BLOG

Tentoonstellingsnieuws!

Yep, ik weet het, jullie dachten een maand geleden al deel 3 van het Halkidiki verhaal te lezen, maar toen werd weer het stil… sorry daarvoor. Dat deel komt er nog, maar eerst dringender nieuws: tentoonstellingen!

« Sainte-Barbe dans tous ses états »

anv - keramiek Sint-Barbara
Een tijdje geleden gaf ik een doos met 9 werkjes mee aan een vriendelijke meneer om op te hangen in het Ecomuseum van Bois-du-Luc. Dat is een voormalige mijnsite nabij La Louvière die erkend is als UNESCO-Werelderfgoed. Ze hangen daar nog tot 9 oktober in een thematentoonstelling over Sint-Barbara, naar aanleiding van erfgoeddag.
Meer info vind je in de uitnodiging (pdf, fr).

Dwarse Stilte. Artikel 27/2016

DWARSE STILTE Artikel27/2016

Naar jaarlijkse gewoonte organiseert Artikel 27 vzw weer een kick-ass groepstentoonstelling van 1 – 20 november. Buiten dat je sowieso moet gaan kijken omdat de tentoonstelling jaar na jaar beter wordt, heb je nu nog een extra reden: er komen ook een paar schilderijen van mij op te hangen.
Afspraak op 1 november in de Brugstraat in Heusden-Zolder.

En … blokkeer alvast zondag 4 december 2016 in je agenda!

Details volgen nog, maar noteer alvast:
4 december – namiddag – opening solo-tentoonstelling An Vanderlinden. Capito? ;-)

An Vanderlinden background image