Wettelijke informatie

Copyright

Alle kunstwerken op deze site zijn auteursrechterlijk beschermd. Je mag hier foto’s van op jouw site plaatsen, mits je duidelijk vermelding maakt van de naam An Vanderlinden of AnV.be, en je een link legt naar deze website (www.anv.be). Je mag de foto’s in geen enkel geval bewerken of versnijden. Je mag ze ook niet voor commerciële doeleinden gebruiken zonder voorafgaande schriftelijke goedkeuring.

Koekjes Politiek

Deze site gebruikt koekjes. Ze zijn niet lekker, er zit geen chocolade op. Zelf verzamel ik er geen, maar ik maak gebruik van Google Analytics, en dat maakt gebruikt van koekjes. Die gegevens bekijk ik gemiddeld zo’n… 1 keer per jaar. Het interesseert me dus eigenlijk niet echt, maar als ik dat er niet op zet, scoor ik lager in Google, en vinden daardoor mensen mijn site moeilijker terug. Bijgevolg…
Maar weiger dus gerust alle koekjes, vind ik echt niet erg. Je kan ze uitschakelen in je browser, doe ik zelf meestal ook. Dat ze uw “surfgemak” zouden verhogen… tja. Voor zover ik weet functioneert mijn website zonder problemen als je ze blokkeert. Maar laat het weten als ik fout zit.

Privacy Policy

Heel kort: Als je je inschrijft voor mijn nieuwsbrief, of om mijn blog te volgen, zullen je gegevens voor geen enkel ander doeleinde gebruikt worden dan hetgeen waarvoor je je ingeschreven hebt.
Je gegevens zullen ook niet doorgegeven worden aan derden, zonder dat ik eerst uw uitdrukkelijke toestemming gevraagd en gekregen heb.

Voor de rest kan ik hier nog veel geleerde woorden over schrijven (en zou ik dat mischien ook moeten doen), maar bij deze op mijn eigen manier, want privacy is een van mijn stokpaardjes:
Ik verzamel geen persoonlijke informatie van u als je dat niet wilt. Als je reageert op een blogbericht van mij, doe dat gerust onder een fictieve naam met een fictief e-mail adres, vind ik allemaal niet erg. Zolang je mij geen spam stuurt toch. Het mailadres dat je gebruikt komt nooit online te staan.
Ik betaal een dure hosting voor mijn website zodat deze database normaal gezien veilig moet zijn.

Als je inschrijft op mijn nieuwsbrief vind ik het wel fijn dat je die mail ook echt ooit aankrijgt. Ik betaal namelijk software om die te versturen, omdat ik dat beter vind voor jouw privacy dan gebruik maken van een gratis dienst. Want zoals je al dan niet weet: geen enkele internetdienst is gratis, je verkoopt doorgaans je eigen gegevens aan elk bedrijf dat zegt dat het iets gratis voor je doet. Ik geef uiteraard jouw gegevens niet door aan andere mensen. Ik heb daar écht al discussies over gehad met organisatoren, ik doe dat niet, punt.

 

 

An Vanderlinden background image