BLOG

De sokken van superman

afbeelding kwisje op heel oude anv websiteDat superman sokken heeft, is geen verassing voor degenen die mijn website al heel, heel lang volgen. Mijn eerste website zal vol met annozele dingen. 1 Ervan was een kwisje waarin je moest raden of het waar was dat mijn man 18 paar batman sokken had. Het was niet waar. Het waren geen batman, maar superman sokken.

Die sokken zijn al erg lang weg. Jaren gingen voorbij met maar sporadisch een plezante sok tussen de te sorteren berg. Southpark was een tijdje populair. Homer Simson ook. Maar over het algemeen waren ze saai geworden, die sokken van hem. Sorteren was moeilijk, want ze leken allemaal teveel op elkaar: effen grijs zwart donkerblauw grijs. Manlief werd dat beu. In elke supermarkt stond hij hoofdschuddend (“neen” ) voor het sokkenrek. “Voor vrouwen verkopen ze genoeg plezante sokken hè, maar voor mannen: juist niks.” Buiten dat het geen vrouwen-, maar kindersokken waren waar hij voor stond, kon ik hem niet tegenspreken. Saai, saai, saai.

Happy Socks cadeau doosje sokkenEn toen botste ik, hoera!, online op het bestaan van Happy Socks! Vrolijke mannensokken! Mijn wat-kan-ik-in-hemelsnaam-nog-als-cadeautje-verzinnen-probleem was in 1 klik opgelost. Enfin, er zijn paar klikken meer nodig om ze ook daadwerkelijk in huis te krijgen, maar toch ;). Er blijken zowaar veel vrolijke herensokken te koop te zijn. We zijn ondertussen een paar feestdagen (verjaardag ook ;) later, en een machine gewassen sokken sorteren is ineens terug een pak gemakkelijker. Plezanter ook.
1 Nieuw probleem: dozen. Hij vindt de dozen van de cadeauverpakking sokken zo leuk, dat hij ze bijhoudt. Aiaiaaiaia.

An Vanderlinden background image