‘Pizza met kip en ananas – verkeerde levering’ straks op Klara

playlist KlaraNooit gedacht dat ik ooit over Klara zou bloggen. In mijn tiener/twintigerjaren, vond ik het vreselijk dat alle leraars Schilderen het noodzakelijk vonden om klassieke muziek op te zetten in het atelier. Dat hoorde zo. Andere muziek was minderwaardig.
Ik heb nooit iets verheven gevonden aan het neerstrijken van een penseel op de tonen van Mozart. Ik hou van een paletmes op Joy Division.

Nu denk ik niet dat het tegenwoordig nog een verplichting is om van Klassieke muziek te houden als je Kunst studeert, maar als mens hoor je nu wel van álle muziekstijlen te houden. Doe ik niet aan mee. Als er geen gitaar in zit, is het niet te pruimen, punt. Wat me raar maar waar terug naar het begin brengt:
vanavond kan je op Klara het nummer ‘Pizza met kip en ananas – verkeerde levering’ beluisteren, een compositie van de jonge en uiterst getalenteerde Michiel De Naegel. Hij speelt ook mee in het iHeart ensemble, op … gitaar.
Daar zet zelfs IK Klara voor op, vanavond tussen 22u08 en 24u. Gelukkig heb ik ondertussen Klassieke muziek wel leren appreciëren. Ben benieuwd wat dat metekind van mij gefabriceerd heeft :).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *