BLOG

Dienstmededeling

Mochten er hier soms mensen zijn die denken dat ik niet zo dikwijls blog omdat ik niet weet waarover: fout. Zoooo fout.
Parijs deel 2 was halverwege, maar toen gebeurde er iets waar ik zo mega enthousiast over was / ben, dat ik elk vrij moment naar mijn atelier hol om er verder te werken. Over die verfexperimenten heb ik nog veeeeel te bloggen, heel veel. (Trump modus aan) Massa’s foto’s en uitleg, echt massa’s. Foto’s. Massa’s. Unbelievable. (Trump modus uit).

En er hangt nog een post-it op mijn scherm, met een lijstje van blogposts die ik nog moet / wou (af)maken. Dat lijstje wordt steeds langer. Parijs deel2, Halkidiki deel3, gevolgd door tentoonstellingen in de musea van Luik & Brussel, de tentoonstellingsruimte van Dillemans, de kei-goede tentoonstelling van Yves Velter die helaas ook al lang weer voorbij is, en dan zijn we vorig jaar nog naar het Van Gogh museum geweest in de Hoge Veluwe.

Maar nu ben ik dus druk-druk-druk bezig in mijn atelier met dingen die ik heel erg graag wil laten zien, maar nu even niet. Nu moet ik verder werken.

Ik stel voor dat je jezelf ondertussen in stilte bezig houdt. Dat moet je niet te letterlijk nemen: al luisterend naar D-ONE is nog veel beter.
(Reclame modus aan) D-ONE is een nieuwe radiozender die enkel en alleen goede muziek draait. (Lees: gitaren & co). Geen leuterende DJ’s, geen slecht nieuwsberichten, gewoon altijd, 24u op 24, goede muziek. Altijd. No Shitty Music. (Reclame modus uit)
D-ONE is écht goed. Je kan hem beluisteren door te surfen naar de website http://www.d-one.eu/, daar vind je ook de nodige links om te luisteren in je favoriete mediaplayer. Je vindt hem ook op Facebook. Of ga hem zoeken in je favoriete radio app, de kans is groot dat je hem ergens tegenkomt. D-ONE dus. Check ik out!

An Vanderlinden background image