31 dec 2015

Beste wensen!

link naar Flash filmpje van 2004Vroeger zat ik de laatste weken voor Nieuwjaar meer dan voltijds achter mijn PC om originele nieuwjaarswensen te maken. Idee uitwerken, foto’s maken, filmen, bewerken in Photoshop, in Flash monteren en animeren, … . Dat was plezant, maar veel werk. Teveel werk, en ik ben er in de loop van de jaren dan ook mee opgehouden. Dit jaar dacht ik al die oude filmpjes online te plaatsen, maar ik merk nu dat ze niet meer allemaal werken, ik moet er dingen aan veranderen, en daarvoor is het nu wat te laat. Maar eentje, eentje kan je hier bekijken, tenminste, als je dit nu niet op één of ander iDing aan het lezen bent, want die dingen kunnen geen Flash filmpjes afspelen, tot mijn meer dan grote ergernis. Maar daar ga ik nu niet over uitwijden, zo op oudejaarsavond :).

Ik heb dus niet achter mijn PC gezeten de laatste dagen. Wat ik dan wél gedaan heb?
Gaan wandelen in De MatenDe Maten

De vuurparade gaan bekijken in GenkVuurparade in Genk

De tentoonstelling Ceramix in Maastricht bezocht.
(Aanrader! Het werk op de foto is van Tapies en Chillida. Er staan eerlijk gezegd ook redelijk wat lelijke gedrochten, zeker qua kleur, op die tentoonstelling, maar in zijn geheel is de tentoonstelling écht het bezoeken waard. Misschien wijd ik er later nog wel eens over uit.)Werk van Tapies op Ceramix

En o ja, gisteren nog eens échte Luikse wafels gaan eten, en dus de hele dag met zo’n gezicht rondgelopen :)
gekke bekken trekkende kerstman

En dat brengt me terug helemaal bij de essentie van dit bericht:
ik hoop dat je ook een heel fijn eindejaar had, dat je hebt kunnen genieten met familie en vrienden, en dat er nog veel van die dagen mogen komen in 2016, ook op hele gewone dagen of weekends.
Héél erg veel geluk, liefde en een goede gezondheid in 2016!
En dat de wereld terug een beetje mooier mag worden.