05 okt 2015

Genk-Standard

Genk-Standard 3-1

Aaaah, eindelijk nog eens een goed gevuld stadion met bijhorende ambiance. En eindelijk, ein-de-lijk klinkt Bro hymn van Pennywise terug door de stadionboxen als Genk een goal maakt, halleluja! Dat nummer is voor mij voor eeuwig verbonden aan de laatste titel van Genk, toen speelden ze dit nummer altijd in het stadion bij elke goal, en op weg naar die befaamde titelmatch tegen Standard, we waren al parking aan het zoeken, speelden ze dat nummer op de radio: kicken! Eerlijk: ik was bijna nog blijer met dat geluid na de eerste goal dan met die goal zelf, haha. Gelukkig vielen er meerdere goals, de foto hierboven was de 3-0 Glimlach. De laatste jaren speelden ze één of ander debiel dancenummer, geen wonder dat die gasten op het plein niet genoeg goals maakten.

Ik heb nog iets bijgeleerd ook: mensen klappen blijkbaar vooral door 1 hand naar de ander te bewegen, niet door allebei de handen even fel te bewegen. Enfin, toch de mensen die voor mij stonden, kijk maar:

klap klap klap