17 jul 2014

Leuven, als dat niet lang geleden is!

Euh, niet dus ;-). Maandag was ik hier samen met Dee en een vriendin uit Kreta, om haar de stad te laten zien. Dinsdag merkte ik ineens op dat mijn oogdruppels op waren: hop naar Leuven. En vandaag had ik een controle afspraak opstaan in het ziekenhuis. 3 x is scheepsrecht ;-).
Zo’n 3 weken geleden was ik hier ook, de reden waarom je dat nu pas leest: ik zag te weinig. Mijn ergste nachtmerrie leek waarheid te zijn geworden, ik werd wakker met een pijnlijk en rood rechteroog, mijn goed oog dus. Ik zag er ook wazig uit. Paniek. Gelukkig bleek het maar een ooglid ontsteking te zijn, na een dag of 4 barstende hoofdpijn en misselijkheid doordat ik niets meer scherp kon zien, kon ik terug min of meer normaal functioneren.
Maar een hoop plannen vielen in het water :(. Uitnodigingsmail voor tentoonstelling? Niet kunnen maken. Naar een match van de Rode Duivels kijken op groot scherm? Veel te allendig voor. Ach ja. Ik moet niet klagen, die ontsteking laat tenminste geen littekens na.
Mijn linkeroog, dat vond het 2 dagen geleden nog eens tijd voor een nieuw opstootje. Aangezien ik er toch nog altijd BVDU aan het indoen ben van de vorige opstoot is dat geen ramp. Maar wel vervelend. En pijnlijk.
Maar amai ik ben nogal aan het klagen. Dat krijg je van vanuit de wachtzaal te bloggen. Volgende keer neem ik weer braaf een boek mee ;-).

Mobile post

update: resultaat van het onderzoek: opstootje inderdaad zichtbaar, medicatie verhoogd, volgende week terug op controle.

update 2 (25/7): oog is een beetje beter. Nog een paar weken doordoen met de 10+1 druppels per dag en zalf ’s nachts.