BLOG

Tentoonstelling MINE ART 2

‘t is niet dat ik wil roepen, ‘t is dat het gewoon zo op de uitnodiging staat, die hoofdletters :-). MINE ART 2 dus, is sinds vandaag open voor het publiek.

Uitnodiging MINE ART 2

Waarom je er naar toe moet gaan? Wel, eerlijk is eerlijk: alleen al omwille van het gebouw. Fan-tas-tisch vind ik dat oude hoofdgebouw van de Mijn van Waterschei, echt fantastisch mooi.  En momenteel stellen er 85 kunstenaars tentoon, tot eind deze maand. O ja: ik ben er eentje van :).

AnV haar werk hangt aan de linkerkant van het gebouw op de bovenste verdiepingAls je mijn abstracte schilderijen verwacht ben je er aan voor de moeite, maar als je daarentegen nieuwsgierig bent naar het allereerste figuratief schilderij dat ik durf tentoon te stellen, dan weet je nu waar naartoe:
naar deze kant van het gebouw (volg de pijl op de foto  ;-)) op de bovenste verdieping.
Mijn werk hangt tegen de grijze muur die je achteraan op onderstaande foto ziet. Ik plaats opzettelijk geen duidelijke foto, omdat ik zelf geen zin meer heb om naar een tentoonstelling te gaan als ik alles al op voorhand gezien heb.

AnV. op MINE-ART 2

Het is al meer dan genoeg dat ik bij deze verklap dat mijn keramische reeks ‘St.-Barbara’s opluchting’ er hangt, samen met 1 nieuw schilderij, en 3 andere nieuwe dingen met steenkool in.

Zo, en nu ga ik braaf terug schilderen: er staan namelijk nog een paar tentoonstellingen op mijn planning dit jaar, en ik heb de organisator van de volgende tentoonstelling nieuwe schilderijen beloofd :-).

Even resumeren ;-):
MINE ART 2
6 tot en met 27 juli 2014

Mijngebouw Waterschei – André Dumontlaan 67 – 3600 Genk
Open: dinsdag tot en met zondag van 13.00 tot 18.00 uur

An Vanderlinden background image