09 jan 2014

Goede voornemens, aflevering ’14

Gisteren is mijn nieuwjaarscadeautje ein-de-lijk aangekomen, of toch bijna: boekje nummer 3, “500 koekjes” ontbreekt nog. Ik verdenk de inpakker van dienst er van mij persoonlijk te kennen. Het gebeurt namelijk wel meer dat ik de eerste maanden van het jaar komaf probeer te maken met wat overtollige kilo’s. Dit jaar is niet anders.
Vorig jaar ging er tijdens de eerste helft van het jaar maar liefst 9 kilo af. Op de saaie manier: minder en gezonder eten, en meer bewegen. Fier op mezelf.
Tijdens de vakantiemaanden at (en dronk ;-)) ik er 3 kilo terug bij. Njammie! Ik eet namelijk graag. Heeeeeeeel erg graag. Moest het kunnen, ik at de hele dag door. Maar niet dus :-(.
Na de vakantie wou het diëten niet meer echt lukken. Jaarbalans: -6 kg. Exact het aantal kilo’s dat ik dit jaar hoop kwijt te geraken, dan ben ik eindelijk van mijn ‘ik ben gestopt met roken en kan het écht niet meer opbrengen om op mijn lijn te letten’ kilo’s af. Tegen dan zal het laatste (net na Kerst bestelde!) deel van mijn nieuwjaarscadeautje wel aangekomen zijn… en kan ik lekkere koekjes gaan bakken :-).

mobile post

update: hmmmm, ’t lukt niet erg :-/ ‘k werd zo bezeten door eten dat ik er maar terug mee gestopt ben…