BLOG

Als dat niet lang geleden is…

Academie AntwerpenVorig weekend met ouders, zussen en broer naar Antwerpen geweest. Tussen het MAS (mooi gebouw, maar de inhoud kon niet bekoren) en het station kwamen de straten mij verdacht bekend voor. Als dat daar het Academie niet is! ‘K heb geen idee of de witte ingang nog steeds enkel voor de show is, of tegenwoordig toch ook gebruikt wordt. De ‘echte’ ingang vond ik nog makkelijk terug, maar 1 straat verder liep ik al verloren. Lang geleden… of goed geschrapt uit mijn geheugen ;-). Papa zijn geheugen bleek namelijk veel beter te werken dan dat van mij :-s. 
Wat me vooral opviel: Antwerpen is vandaag veel mooier dan in mijn herinnering. Veel properder ook. Ik heb zelfs zin om binnenkort nog eens terug te gaan. Kwestie van dat geheugen terug op te frissen, ’t is nodig :).

AnV background image