BLOG

Rechter verklaart Lore (13) genezen van leukemie

"Aanlegster Lore moet als volkomen genezen worden beschouwd. We veroordelen verweerster, genaamde leukemie, om Lore voortaan ongemoeid te laten, alsook haar ruime omgeving."
Dat is het vonnis dat een vrederechter vrijdagavond velde. Ontroerend mooi vond ik dit verhaal toen ik het las op de website van het Belang Van Limburg (als je het nog niet gelezen hebt: klik hier). Zo mooi dat ik het hardop voorlas, met blinkende ogen.
Een uur later kreeg ik een e-mail van moeke met daarbij het volledige artikel … blijkt het ongelofelijk moedige meisje met de mooie wens familie te zijn.
Ik was al langer aan het denken dat ik hier eens iets voor jou moest schrijven, lieve meter, maar zo een mooi verhaal had ik nooit zelf kunnen verzinnen. Bij deze een HEEL dikke proficiat aan Lore. Ik ben zo blij voor haar en voor jullie! En een dikke knuffel voor u :).

AnV background image