06 jan 2011

Knutselen voor gevorderden

Onderdelen voor mijn nieuwe PC.

Het is alweer een hele tijd geleden, zo een nieuwe bouwdoos voor Dee ;-). Er verandert wel regelmatig een onderdeel in mijn computer, maar om de zoveel jaar is er meer werk aan mijn PC dan de harde schijf en een coolerke vervangen, of die ene kaart die toch écht te traag geworden is of de geest gegeven heeft. Tijd voor tabula rasa, oftwel: knutselen met veel nieuwe onderdelen, en zélfs een nieuwe kast erbij. Al blijf ik zagen dat ik mijn oude wil houden omdat die oude witte kast veel beter in mijn bureau past (leest: verdwijnt) dan die nieuwe zwarte. Een vrouw moet prioriteiten stellen, nietwaar ;-). Zeker als ze aan design doet om hare boterham te verdienen. Maar Dee weegt nu eenmaal zwaarder door dan mij (grinnik), dus heb ik dat pleit verloren.
Het resultaat van al dat knutselwerk gaat een super super super snelle computer zijn voor mij, zodat ik super super super snel kan werken. Dus laat die opdrachten maar super super super snel binnenstromen! :-)

Dankjewel alweer, grote tovenaar!

Cooler'ke' :-) voor een frisse PC tijdens lange hete zomers mooi moederbord
Cooler’ke’ :-) voor een frisse PC tijdens
de lange hete zomers die gaan komen.
Zo’n moederbord is tegenwoordig wel mooi.