BLOG

Adobe Flash CS4

en ik, we gaan het NOOIT met elkaar kunnen vinden. Nooit. Ik hield van Flash, maar de liefde is zeer zwaar onderkoeld geraakt sinds ik CS4 op mijn PC heb staan. Mens wat een rommel! Iedere keer dat ik het per ongeluk toch open, heb ik binnen de kortste keren onderstaand scherm voor mijn neus:

 adobe_flash

De eerste 15 keren denk ik, heb ik me geamuseerd met daadwerkelijk een crash report in te vullen. Maar een mens wordt dat beu. Net zoals die stomme tweede timeline die ze erbij in gestopt hebben. En de onmogelijke plaats van het property panel. Dat hoort onderaan te staan, punt. Ze zeggen dat haat en liefde kort bij elkaar liggen. Ze hebben gelijk. Het scheelt maar 1 versie.

(Ik heb die rotzooi nu al zeker een jaar op mijn pc, een mens veronderstelt in het begin dat er wel snel een update van het programma komt waar de bugs uit zijn, dat ze het te snel hebben uitgebracht, maar niet hè. Nog altijd dezelfde miserie. Ik heb dus ondertussen al heel lang op ‘n andere pc Flash CS3 terug geïnstalleerd zodat ik ook een Flash programma heb dat WERKT. Een mens moet soms banners maken om den brode. Maar voor mezelf iets maken, spelen en uitproberen wat ik anders met veel plezier doe: neen, niet met deze versie van Flash. Mijn geld terug ja. En een schadevergoeding erbij, voor alle keren dat ik me rot heb zitten te ergeren, en de uren tijdsverlies die ik erdoor geleden heb. )

AnV background image