Mooi weer vandaag …

 

mochlos - rain

… om druiven te plukken, ahum. Vanochtend om 7u vertrokken de mannen de bergen in, zonder mij dit jaar (ziek druiven gaan plukken lukt niet). Maar toen ik rond 9u30 opnieuw wakker werd, waren ze alweer terug. In onweersbuien kan een mens geen druiven plukken, zeker niet als de wolken ongeveer op uw hoogte hangen. Hier beneden kwam de grootste bui een paar uren later (bovenstaande foto is om 15u genomen), toen zaten we al een paar uren zonder stroom. Gelukkig was Stereï vroeg aan het eten begonnen ;-)

Het ergste hebben we nu wel gehad, het regent nog altijd maar zachtjes nu; vlak na de ergste regen had de zee een heel andere kleur:

Mochlos - after the rain

en als het geregend heeft, komt het eten hier zomaar buiten wandelen :

Kreta - slak 

En toch had ik liever op het strand een dutje gedaan… αχ, τι να κάνομαι