BLOG

Hieperdepiep Hoera! (x50)

Sommige dingen post een mens pas een week (of meer) na datum, wegens ‘zij willen er niet teveel tamtam rond, dus zal ik maar niet voor tamtam spelen’. Maar nu het voorbij is mag het wel, denk ik toch, zo nog eens een extra hele dikke proficiat aan moeke en papa voor hun Gouden Bruiloft :-)

uitnodiging Gouden Bruiloft

(Het bovenste was de uitnodiging voor naaste familie & buren, het onderste een kaartje van de 5 kinderen voor hen, beiden gemaakt door hun allerliefste jongste dochtertje ;-).

En ja, ook het jaarlijkse Ardennen weekend met de hele familie zit er al op, de dag na het feest zijn we met z’n alllen naar Malmedy getrokken om daar te wandelen verder te vieren. Het programma was goedgevuld met een ‘hoe goed kent ge uw kinderen quiz’ op vrijdagavond (oftewel eindelijk eens een hoop dingen opbiechten die we vroeger uitspookten, details worden niet vrijgegeven :), een wandeling op zaterdagnamiddag, een etentje in een italiaans restaurant op zaterdagavond, een ontbijt op bed –verzorgd door de kleinkinderen- op zondag,  gevolgd door een korte wandeling naar een “warm-wafel-paradijs”, en terug naar het gehuurde huis om aan een bbq te beginnen… euh, neen, we liggen dus niet uitgeteld van het wandelen, maar van het eten :-)

AnV background image