BLOG

Waarde landgenoten

Bij MIJ moet u niet komen klagen als het wéér fout loopt. Ja u daar, met het gebrekkig lange termijn geheugen. U daar, die alweer voor dezelfde partij koos die de laatste jaren niets anders doet als bewijzen dat ze het écht, maar dan ook écht niet kunnen. De partij van die ene gast die 5 minuten politieke moed in zijn gezicht zag ontploffen.

Welk ‘signaal’ wilt u geven? ‘Geachte politici, modder maar wat aan, maak maar fouten en slaag er niet in om regeerakkoorden na te komen, zorg er alleen maar voor dat ge u de laatste weken voor de verkiezingen zo stil mogelijk* houdt, en hoop dat de anderen ondertussen wat ambras maken, dan kiezen we wel weer voor jullie.’ Zoiets?

Kletsen op de blote poep, allemaal!

 

* alleen de boer van de partij kon zich natuurlijk niet stilhouden. Nog even een mes in de rug van de vorige kartelpartner planten door op te roepen niet voor de kleine partijen te kiezen. Foei! Heeft me dàt even een grappig effect gegeven: de kleine partij is groot geworden! En neen, ook deze partij heeft mijn stem niet** gekregen, maar ik gun het ze wel, die triomf.

** belgië is al maar een scheet groot. Als ge 1 scheet opsplitst, krijgt ge er 2, en daar heb ik alles mee gezegd.

An Vanderlinden background image