BLOG

Back alive!

Hèhè, eindelijk weer onder de levenden! Je zou denken dat ik stralend uitgerust zou zijn na een weekje vakantie, maar niets was minder waar. Het enige waar ik zondag nog aan kon denken als ik even mijn ogen opentrok, was ‘adem in, adem uit, adem in, adem uit’ :-)

IMG_0423De oorzaak van de uitputting was niet alleen de leeftijd ;-), maar 2 zware dagen / nachten. Vrijdagavond / zaterdagnacht reizen, om half 5 ‘s ochtends in bed. Zaterdag om 18u stonden we al te kijken naar 2 glunderende gezichten van een gelukkig bruidspaar. Dat was zo mooi om te zien dat we er naar zijn blijven kijken tot alweer half 5 ‘s ochtends. Heb me geweldig goed geamuseerd, en bezit nu genoeg beeldmateriaal om de bruidegom nog jaren te chanteren :-).

Aangekomen in het hotel na de bruiloft, zagen we een echt overheerlijk bed, waar ik me niet snel genoeg in kon laten wegglijden… het meest zalige bed in jaaaaren gewoon. Tot … Dee na een paar minuten tegen de hoofdsteun van het bed begon te tikken, gevolgd door het zoeken naar andere oplossingen om van het vervelende gezoem veroorzaakt door de ingebouwde wekker af te geraken, zoals daar zijn: op alle knopjes duwen (helpt niets, de houten afkasting trilde), een flessenopener in een opening van de afkasting wrikken (wat enkel de toon van het geluid verhoogde), de toegangskaart verwijderen uit zijn houder (schakelt normaal de electriciteit van de kamer uit, maar niet in dit hotel), op zoek gaan naar een schakelkastje (niet te vinden), en …. de nachtwaker uit zijn bed bellen. Die laatste kwam Faulty Towers gewijs in pyjama en badjas ter hulp, maar kon het euvel ook niet verhelpen. Gelukkig waren er bij mij toch nog 2 hersencellen actief, net genoeg om, nadat het licht éindelijk uit was, met bijna mijn laatste adem te fluisteren: “en als ge u nu eens omdraait, zodat uw hoofd ligt waar nu uw voeten liggen?”  Pfew, eindelijk rust.

Ondertussen…

heb ik al serieus wat uren slaap ingehaald, en draait het wasmachine op volle toeren. Letterlijk. Telkens het begint te zwieren, lijkt het alsof er een Boeing 737 opstijgt in de wasplaats. En er zit geen programma in om de bestemming vast te leggen :-s

Voor de vakantie had ik al heel wat onderwerpen met bijbehorende foto’s klaarliggen voor deze blog, maar geen tijd om het ook te doen. Dus misschien binnenkort eindelijk terug wat meer berichten hier. Maar eerst het vakantie verslag nog wat bij aanvullen met foto’s … en nog een paar duizend foto’s van afgelopen & dit jaar sorteren :-s

An Vanderlinden background image