17 aug 2008

Soulwax Sucks!!!!

O wat was ik kwààd deze nacht toen Soulwax begon! Die mannen hebben zo’n goede rock nummers gemaakt, en OK ze maken internationaal furore met hun 2manydjs, maar aangezien ze van 21u30 tot 23u in de Boiler Room als 2manydjs optraden, verwachtte ik een uur later als afsluiter op het hoofdpodium onder de naam Soulwax een Soulwax optreden. Rock nummers dus! Gitaren!
Néééééén, de mannen vonden het nodig om gewoon verder Dance te brengen op het hoofdpodium, en het is niet omdat er een drumstel bij op het podium stond dat ze live eigen nummers stonden te brengen. Sample sample sample, dance dance dance, en terwijl door de dag de muziek op verschillende podia te stil stond zodat ge niet in de sfeer geraakte als ge niet kort genoeg bij het podium raakte, gooiden ze bij dit shit optreden alle registers open zodat zelfs aan het uiteinde van de wei je oren nog pijn deden! Het enige wat een mens kon doen om te ontsnappen aan deze allende was de bus op stappen, wat ik dan ook zo snel mogelijk gedaan heb. Awoert! Mijn geld terug! Fuck Soulwax!