BLOG

Rond punt

Ik moet dringend nog eens een nieuwe foto maken van het rond punt. Het ziet er schitterend uit, eerlijk waar, ze hebben zichzelf overtroffen dit jaar.
Nu vraagt ge u ongetwijfeld af waarom ik er dan zo weinig foto’s van maak… wel, er rijdt bijna altijd iémand rond op dat rondpunt, telkens ik er voorbij kom. Of er staan mensen buiten aan het café op de hoek, of er wandelt iemand, of er zijn fietsers, …
Probeer het zelf maar eens, een foto gaan trekken van een rondpunt: ze bekijken u met ogen als theeschoteltjes en een blik die varieert tussen verbazing, ongeloof en medelijden. Als ik elke week op dezelfde dag en hetzelfde uur een foto zou gaan nemen, zouden ze op een dag met een wit jasje op mij staan te wachten.
Of zouden al die mensen denken (ik trek de foto’s met mijn gsm) dat ik probeer een gesprek aan te knopen met het rond punt?

An Vanderlinden background image