BLOG

Paul Hogenboom Photography

Vrijdag de 13de was weer een goede dag, zoals altijd als de 13de op een vrijdag valt :-) Sinds die dag staat de nieuwe website van Paul Hogenboom online: veel uitgebreider dan de vorige, en ook veel flitsender. Gooi je boxen open en leun rustig achterover: het portfolio is een doorlopende film. Je kan hem op elk moment pauzeren om meer foto’s te bekijken (per onderdeel van het portfolio zijn er extra foto’s die je op je eigen tempo kan doorbladeren), maar je kan ook zelf kiezen om een ander stuk van de film te bekijken via de navigatie bovenaan, of een stuk te herbekijken.

In het portofolio zijn ook een aantal filmpjes verwerkt, waardoor er een klein tipje van de sluier gelicht wordt met welke technieken de foto’s getrokken zijn. Paul Hogenboom beschikt namelijk niet alleen over de ‘normale’ studio apparatuur, maar heeft ook rigg systemen voor auto’s, trucks en motors, een rijdende lift, enzovoort.

Dat zijn clientlist uit de grote merken der aarde bestaat, is absoluut geen toeval: zijn foto’s zijn ronduit schitterend, naar mijn bescheiden mening :-). Kijk ook zeker eens naar zijn eigen werk, tentoonstellen die handel!

AnV background image