BLOG

Tentoonstelling in Hamburg

“Oh-my-God, what have I done” vraag ik me nu al enige tijd af. Woensdag vertrekken we naar Hamburg met mijn schilderijen, en ik weet op het moment écht niet meer waarom.
Ten eerste heb ik altijd al een hekel gehad aan Duitsland, of toch op zijn minst aan de Duitse taal. Dat stom college laat nog altijd zijn sporen na.
Ten tweede heb ik veeeeeeeel te veel werk momenteel om een paar dagen naar Hamburg te trekken, en ten derde, wel, wat ga ik daar eigenlijk doen? Paar handjes schudden, glaasje drinken, naar wat loze beloften luisteren en uiteindelijk een maand later al mijn schilderijen weer gaan halen. Ik verwacht er momenteel echt helemaal niks van, sterker nog: ik heb even mijn buik vol van tentoonstellen, al dat werk, al die tijd, en allemaal voor niks. Ach ja, het kan alleen maar meevallen zullen we dan maar zeggen.
Ik zal alleszins met de regelmaat wat foto’s doorsturen vanuit Hamburg, ze zullen wel wat vrolijker zijn dan dit bericht :-)

An Vanderlinden background image